Merhaba kızlar her şeyi buraya yazıyorum ama cidden nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum öyle sürekli halinden yakınan bir insan da değilim etrafıma karşı o yüzden paylaşmıyorum kimseyle. Biliyorsunuz ablam da gebe ben de. Benim kızım 6 aylık oldu artık onunki daha küçük 15 haftalık ve ikinci çocuğu. Ben ne zaman anneme gebeliğimle ilgili bir durumu söylesem hemen araya girip kendi halini anlatmaya başlıyor annemin ilgisini çekiyor. Ben yaptığının yanlış olduğunun farkındayım bi kaç kez uyardım ben bi şey anlatırken bölme diye ama ısrarla devam ediyor ben de öyle pek ilgi bekleyen nazlanan bir tip değilimdir o sebeple naparsan yap derim uğraşmam yani. Anneme bebeğin tekmelerine dokunduruyorım hemen bana da dokun anne diyor sanki çocuk 
yolda arkadaşımı görüyorum gebeliğimle ilgili bir şeyler soruyor arkadaşım, cevap veriyorum hemen araya girip ben de hamileyim diyor anlatmaya başlıyor 
valla şaka gibi ya kafaya takmıyorum ama niye böyle yapıyor anlam veremiyorum konuştum bu konuyu onunla devam ediyor yapmakta bi şey diyince de sen beni kıskanıyorsun diyor 
içimden gülüyorum sadece kızlar ya ben mi hatalıyım anlayamadım paylaşmak istedim sizle.