Sokuluyor canim safra kesemde polip var dr siskinlik vesaire ilac yazdi 2 yuttum icinde ne var ne var bakayim dedim ayy acik ney yazmışlar domuz enziminden üretilmiş diye ayyy bir daha yutamadım ilacı hatvan aklıma gözümün önüne geldi bidemden bir koku af adresinde lavaboma bile çıksam ağır bir koku düşün 2 kez yuttum haldeİlk duyuyorum öyle olsa hiç Türkiye yesokarlarmı yalan haber
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hem kendim için hem çocuklar için aldığım her ilacın içeriğini bende okurum yani ne var diye haram bir durum varsa ondan sifa beklemem yoksa bize helal kilinirdi o hayvanZararlı olup olmadığına bakmadım kullandığım ilacın içeriğini tabiki de araştıracağım. Anne karnındaki bebeğe haram yedirmek istemem bütün hayatını ahlaki gelişimini etkileyecek bir durum sonuçta
Canım kesin bir şey görmedim sen de bi bak istersen
İlaçlarda oluyor maalesef içeriğine iyi bakmak lazım
Hem kendim için hem çocuklar için aldığım her ilacın içeriğini bende okurum yani ne var diye haram bir durum varsa ondan sifa beklemem yoksa bize helal kilinirdi o hayvanZararlı olup olmadığına bakmadım kullandığım ilacın içeriğini tabiki de araştıracağım. Anne karnındaki bebeğe haram yedirmek istemem bütün hayatını ahlaki gelişimini etkileyecek bir durum sonuçta
Canım kesin bir şey görmedim sen de bi bak istersen
İlaçlarda oluyor maalesef içeriğine iyi bakmak lazım
Herkez vitamin ilacı kullaniyor mu hanimlar ne ise yariyor
Son düzenleme: