Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ilkinde yetişkin bezi almıştık şimdi depend falan al dediler bazı yorumlarda ürün abartılıyor ince sızdırıyor diyorlar sizce hangisini almalıyım?
Kızlar ilkinde yetişkin bezi almıştık şimdi depend falan al dediler bazı yorumlarda ürün abartılıyor ince sızdırıyor diyorlar sizce hangisini almalıyım?
Kızlar ilkinde yetişkin bezi almıştık şimdi depend falan al dediler bazı yorumlarda ürün abartılıyor ince sızdırıyor diyorlar sizce hangisini alalıyım?
Canım eğer sezeryan yapacaksan bence alma ben almıştım çantaya da koymuştum Allahtan hasta bezi de almıştım deependi kullanmadım bile ide sezeryan dikisim acımıştı normal yapacaksan bilemem ama bence hasta bezi en iyisi diyebilirim
Ocak tami cnm dr mu dedı bende ocak gorunuyor ama sezeryan olucam dr beklıyorum ne dıyecek dıye uygulama 30 ocak dıyor ya birde ben daha 24 haftalığım cok ozur dılerim gobek delığım dısarı çılmıs neden kı
Ocak tami cnm dr mu dedı bende ocak gorunuyor ama sezeryan olucam dr beklıyorum ne dıyecek dıye uygulama 30 ocak dıyor ya birde ben daha 24 haftalığım cok ozur dılerim gobek delığım dısarı çılmıs neden kı
Belki erken çıkmıştır karnın canım ocakta evet ama bende henüz gün almadım erken diye benimde sezaryan olacak en geç ocak sonu alırlar diye tahmin diyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım eğer sezeryan yapacaksan bence alma ben almıştım çantaya da koymuştum Allahtan hasta bezi de almıştım deependi kullanmadım bile ide sezeryan dikisim acımıştı normal yapacaksan bilemem ama bence hasta bezi en iyisi diyebilirim
Valla canim ben cirtcirtli olanlardan aldım nolur nolmaz diye dogumum normal olacak ama olur ya bir aksilik olurda sezeryan e alinirsam kilot gibi olan bezler yaranın üzerine gelcegi için iltihap kapma oranı daha yuksekmis bide normal doğumdan sonra da gelip kanama falan nasıl diye kontrol yapiliyo ya daha iyi oluyo diye onu aldım