Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,078 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bizde deprem bölgesindeyiz arkadaşımm herkes yazsın o zaman deprem deprem deprem biz diğer insanları düşünüp yazmıyoruz millet hamile stres olmasın diye herkesten bu anlayışı bekliyorum ben de bir de uygunsuz davranış diye şikayet etmişsin post sahibine de aynı şeyi yapmışsan ne âlâ
Seni hiç ilgilendirmez isteyen istediği postu açar saygı çerçevesinde olduğu sürece arkadaş senin gibi konuyu uzatmadi rahatsizdan bakmazsın sesize alırsın anlamamkda hala ısrar ediyorsun rahatsız olan yazmaz ! Lütfen uzatma artık

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sana soracak değilim uygulamadan çıkıp çıkmayacağımı herkese açık bir uygulama senin şahsi uygulaman değil farkındaysan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne bu konuşma tarzı ya uzatma falan ben konuyu açan kişiyle mubattap oluyorum sen niye bu kadar karışıyorsun onu anlamıyorum

Ablacım ne oluyor sana onu anlamıyorum ben rahatsız olduğumu belirttim bakmak istemeyen bakmaz diye bişey yok başlığı görüyorum zaten konuya girmesem de anlatabiliyor muyum
Anladım merak etme sıkıntı yok

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bizde zor şeyler yaşadık zorda olsa şükür canımızı kurtardık burada her konu fazlasıyla uzuyor ne olduğunu yazmama gerek yok arkadaşımız sadece Adana da oturan var mı durum ne vs vs diye deprem kaçınılmaz bir gerçek bizde korkuyordk ama kaç kere yaşadık bugün sabaha kadar salladı durdu hala da bitmiyor 🥺

Kuzum iyimisimiz sıkıntı yok dimi
Canım çok şükür Rabbim kimselere yaşatmasın sabaha kadar salladı durdu ya

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bizde zor şeyler yaşadık zorda olsa şükür canımızı kurtardık burada her konu fazlasıyla uzuyor ne olduğunu yazmama gerek yok arkadaşımız sadece Adana da oturan var mı durum ne vs vs diye deprem kaçınılmaz bir gerçek bizde korkuyordk ama kaç kere yaşadık bugün sabaha kadar salladı durdu hala da bitmiyor 🥺

Sıkma cnn önemli olan iyi olmamız ♥️ ben onlari takmıyorum bile yaşamayan anlamaz bunu rabbim görüyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
K

Kimseye birşey anlatma canım Allah'ım sizleri korusun beterinden dualrim bütün kardeslerinmle🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...