Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,065 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sıkma cnn önemli olan iyi olmamız ♥️ ben onlari takmıyorum bile yaşamayan anlamaz bunu rabbim görüyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 üzüldüm yani 🥺 depremzedeyuz demek bile üzüyor gerçekten ama şükür canımız sağ çocuğuma o olayların içinde başına bir şey gelmeden doğurdum şükür oğluma eşime aileme bir şey olmadı şükür bende hamilyken bunlara canlı şahit oldum hala da üzülüyorum ve korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

K

Kimseye birşey anlatma canım Allah'ım sizleri korusun beterinden dualrim bütün kardeslerinmle🤲🏻
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 canım arkadaşım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 üzüldüm yani 🥺 depremzedeyuz demek bile üzüyor gerçekten ama şükür canımız sağ çocuğuma o olayların içinde başına bir şey gelmeden doğurdum şükür oğluma eşime aileme bir şey olmadı şükür bende hamilyken bunlara canlı şahit oldum hala da üzülüyorum ve korkuyorum

😢😢😢

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
P

Postta bakmazsın olur biter
💕

Geçmiş olsun canim Allah birdaha yaşatmasın ben Malatyada yasiyorum hissetmedik insallah bizde de olmaz
Benimde korkum o gece bu tarfta çok sallandi yaa feci Doğanşehir de cnm bugünde merkeze ki ev sağlam oraya geldik ödüm koptu ama alışmak zorundayız

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
💕

Benimde korkum o gece bu tarfta çok sallandi yaa feci Doğanşehir de cnm bugünde merkeze ki ev sağlam oraya geldik ödüm koptu ama alışmak zorundayız
İnnşallah 🙏 bidaha yaşatmasın allahim bizlere acisin bende korkuyorum bu aralar durmuştu biraz,😔

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Yaaa ama çok şükür iyiyiz Allah'ım esirgesin inşallah, evet sizi anlıyorum o karda yağmurda oğlumla dışarda kaldık aracımız yoktu şırıl siklam olmuştuk dün gibi aklımda 😥

İnnşallah 🙏 bidaha yaşatmasın allahim bizlere acisin bende korkuyorum bu aralar durmuştu biraz,😔
He valla cnm ya dua edelim birbirimize

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Amin amin inşallah evet buara geri hızlandı ay büyüğü yikicisi olmsnda buna razıyız

Yaaa ama çok şükür iyiyiz Allah'ım esirgesin inşallah, evet sizi anlıyorum o karda yağmurda oğlumla dışarda kaldık aracımız yoktu şırıl siklam olmuştuk dün gibi aklımda 😥

He valla cnm ya dua edelim birbirimize
Benimde hiç aklımdan çıkmıyor bizde ayni donduk ya ayaklrmz hele çorapta yoktu sansa gündüz de gece de iki deprem de de sanki kar kesti ayaklarımızı ama geri araç vardı da şükür perişanlık vArya millet şimdi de rezil evi olmynlr çoğu daha konteyner bekliyor bnm bağlı olduğum yer bizde dahi evin yeri bile bellsz daha çit yok kışın ne yapacak bu kadar insan kuzum bu sene kış daha çok daha uzun Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...