Detayli ultrason??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Detayli ultrason?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 544 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detayli ultrason??
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kubraemir34

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor son bide devlet hastanelerinden bi türlü randevu alamiyorum deli olcam artık 😬

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
20 24 arası devlette biraz zor randevu işleri ta yoğunluk olduğu için sık sık kontrol et inşallah bulursun canım 🙏

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Selam kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılıyor son bide devlet hastanelerinden bi türlü randevu alamiyorum deli olcam artık 😬
Devlet hastanesinde randevu , 2 - 3 hafta öncesi en erken randevu alman lazim canım hatta detayli ultrason icin anneler ayrıca bir bölümden alınmasını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam bilgi verirler inşaallah💖💖💖

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben devlet hastanesine gidiyorum kontrole gittiğim doktor kendisi 16 haftalikken yönlendirdi randevu al diye gittim 23. Haftaya randevu verdiler hemen aldım yani randevuyu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar