Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efnan tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,409 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Efnan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Efnan

Kayıtlı Üye
rank
Gun aldım bugun 7 ocakta detayli ultrasyona gidecem cinsiyet soyluyorlarmı doktor dedi de kıza benziyor benim bebis gostermeddi dedi gözükmedi 20+6 haftalik

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Gun aldım bugun 7 ocakta detayli ultrasyona gidecem cinsiyet soyluyorlarmı doktor dedi de kıza benziyor benim bebis gostermeddi dedi gözükmedi 20+6 hafta

Gun aldım bugun 7 ocakta detayli ultrasyona gidecem cinsiyet soyluyorlarmı doktor dedi de kıza benziyor benim bebis gostermeddi dedi gözükmedi 20+6 haftalik
Ben söyler diye bekledim bisey soylemedi tam bitti dedi cinsiyeti nedir deyince tekrar baktı söyledi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herşeyi söylüyorlar cinsiyeti plesanta durumu bebeğin kalp atışlarını parmakları bacağı vücudun daki organlarının nerede olduğu gözü dudağı yarık dudak mi

Tüm sayfalar yüklendi.