Detaylı ultrasyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Detaylı ultrasyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,820 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Detaylı ultrasyon
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamişimm

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Benim ayrıntıya çok ileri bir tarih verildi.27.haftama denk geliyor gec degil mi?

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrasyon da nelere bakıyorlar annelerim birde kaç dk sürüyor alttan mı bakıyorlar karından mı nasıl oluyor ilk kez baktrcamda tecrübesizlik böyle bişey heralde 😅
Normal ultrason gibi karından bakıyorlar sadece bunda daha detaylı inceleniyor bebeğin organları

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Benim ayrıntıya çok ileri bir tarih verildi.27.haftama denk geliyor gec degil mi?
Geç diye biliyorum ama bana 20. haftama verdi doktor. Hatta il dışına gitcektik o hafta dedim ki bikaç hafta sonra gelsem olur mu olmaz büyümüş olur dedi mecbur iptal ettim seyahati
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal ultrason gibi karından bakıyorlar sadece bunda daha detaylı inceleniyor bebeğin organları
Tesekkür ederim canısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tesekkür ederim canısı

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Ben 22.haftamda yaptırmıştım. 10 dk sürdü sürmedi özeldi bid e

Tüm sayfalar yüklendi.