Sorum var Deterjan ??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar333 tarafından oluşturulan Deterjan ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,496 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deterjan ??
Konbuyu başlatan Bahar333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben roxy stokladım onunla yıkadım 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar bebeklerinizin ilk kiyafetlerini ve ileriki zamanlarda giydirdiklerinizi hangi deterjanla yikadiniz ve memnun kaldiniz mi?
Canım ben ilk oğlumda Dalin ve duru lavantalı kullandım karışık. Şimdi ikinci içinde aynı şekilde Dalin ve duru kullanicam hangisi denk gelirse bazen markette kalmıyor o yüzden hangisi varsa onu alıyorum. Ben memnun kaldım ve çok güzel kokuyorlar

Arkadaslar bebeklerinizin ilk kiyafetlerini ve ileriki zamanlarda giydirdiklerinizi hangi deterjanla yikadiniz ve memnun kaldiniz mi?
Bebek alışverişinde Granül almıştım sonrasında her yıkamada Granül deterjan kullandım şuanda 6aylik olduk hiç yumuşatıcı kullanmadım bebekler hassas oluyor önemli olan kıyafetinin güzel kokmasi değil hiç koku olmaması. İstersen beyaz sabun u rendeleyip o şekilde de kullanabilirsin 60da yıkayınca sabun kalıntısı ve koku kalmıyor

Tüm sayfalar yüklendi.