Sorum var Deyerli anneler yardim lutfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 1kiz 1melek annesi tarafından oluşturulan Deyerli anneler yardim lutfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,319 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deyerli anneler yardim lutfen
Konbuyu başlatan 1kiz 1melek annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra Hümanin Annesi

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryandan 6 ay ya da daha erken gebe kalanlar varmi varsa bilgilerini benimle paylasarmisiniz lutfen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar acill lutfen yardim edin cok korkuyorum

Sezeryandan 6 ay ya da daha erken gebe kalanlar varmi varsa bilgilerini benimle paylasarmisiniz lutfen

Cnm ben 6 ay önce sezeryen oldum ama bebeyimi kaybettim şuan yine hamileyim daha 7 haftalikk

1kiz 1melek annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben 6 ay önce sezeryen oldum ama bebeyimi kaybettim şuan yine hamileyim daha 7 haftalikk
Sag salim kucagina alasin INSALLAH

Benim 1kizim var 2yas 6aylik 2bebegimi Omerimi kaybettim koru dugum halda yine gebe oldugumu oyrendim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Krokma kuzum benim yengem bebeği 3 aylık iken tekrar gebe kaldı sadece sezeryan yeri çok Ağrıdı başka bir sorunu olmadı 6 ay önce de dpğım yaptı bir sıkıntısı yok şükür 🤲🏻. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 gözün aydın

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank

Korkma canım Allah İn izniyle bişy olmaz iyi düşün iyi olsun. Allah nasip etmişsen Bi bildiği vardır.

1kiz 1melek annesi

Kayıtlı Üye
rank
Krokma kuzum benim yengem bebeği 3 aylık iken tekrar gebe kaldı sadece sezeryan yeri çok Ağrıdı başka bir sorunu olmadı 6 ay önce de dpğım yaptı bir sıkıntısı yok şükür 🤲🏻. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 gözün aydın
O kadar mutlu oldum ki. ALLAH isteyen her kese sag salim kucaqina almayi nasip etsin amin. Cocuklarimizi korusun

Tüm sayfalar yüklendi.