Difriz de saklama meselesi 🤔🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Difriz de saklama meselesi 🤔🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,424 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Difriz de saklama meselesi 🤔🤔
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende kuru biber falan memleketten getiririm ama onlar dışarıda durur canım taze daha çok seviyor birde eşim o yüzden kolaylık olur diye düşündüm tadında bir sıkıntı oluyor mu acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler canım patlıcan kararıyor illa ki tadı acı oluyor mu canım hiç denedin mi

Teşekkürler canım patlıcan kararıyor illa ki tadı acı oluyor mu canım hiç denedin mi
Sağol canım

Sağol canım
İlk başta oyana kadar falan illa kararacak avcılık oluyor mu cnm
Bence bisey olmaz o tazeliğini korur zaten istersen bu kış az yapıp dene olursa beğenirseniz hep yaparsın risk almamış olursun

Deniz♥️Civan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar difrize dolmalık biber atılır çopundna duydum ama dolmalık patlıcan ve kabak koyulur mu içi çıkarılıp benim eşim çok seviyor her gün olsa yer ama oda uğraştırıyor eğer patlıcan ve kabak içi çıkarılıp koyulursa baya bir hazırlayıp koyayım diyorum içini de hazırlarım sık sık yaparım diye düşündüm ne dersiniz
Patlıcan ve kabak da atılır ama patlıcan sonra lastik gibi oluyor önermiyorum ama biber ve kabak hem taze kalıyor hemde güzel oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.