Dikişler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Dikişler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,011 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dikişler
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ravza

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank
Vajina kısmına doğru olan dikisde dünden beri sızlama var sanki böyle batıyor hastaneye de gitmedim dedim evde kendi kendine geçer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkuyorum doktora gitmeye kendimde bakamıyorum dikişler ne durumda diye 15 gün oldu hala geçmedi
Ben doğum yapalı 17 gün oldu canim
Benim bile hala dikişlerim duruyo
Zamanla gider inşallah

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normal dogum yaptım 14 gün oldu bazı dikislerim geçti sanki yokmuş gibiler ama vajina kisminda düğüm yapılmış dikiş var sanki yanma oluyor böyle iyileşme süreci ne kadar sürer yaşayan var mı
Benim 15 günde düşmüştü ama sızlama bı süre sonra geçiyor üşütürsen feln da sızlama olur doktor kontrolüne de genelde 40 in çıkınca gel diyorlar

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normal dogum yaptım 14 gün oldu bazı dikislerim geçti sanki yokmuş gibiler ama vajina kisminda düğüm yapılmış dikiş var sanki yanma oluyor böyle iyileşme süreci ne kadar sürer yaşayan var mı
Normal canım benim ilk oğlan da benimde öyle olmuştu dikişler çok geç düştü mahvetmişti beni. Ben dra gitmedim ama kötüysen görün istersen bi

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Geçmedi canım hala dikişlerim duruyo
Düşmedi
Ne.kadar oldu doğum yapalı

Benim 15 günde düşmüştü ama sızlama bı süre sonra geçiyor üşütürsen feln da sızlama olur doktor kontrolüne de genelde 40 in çıkınca gel diyorlar
Gerekli mi peki kontrole.gitmek

Gerekli mi peki kontrole.gitmek
Normal canım benim ilk oğlan da benimde öyle olmuştu dikişler çok geç düştü mahvetmişti beni. Ben dra gitmedim ama kötüysen görün istersen bi
Cok kötü degilim canim sadece sizlama var az bisey oda geçiyor arada

Tüm sayfalar yüklendi.