Dogum cantasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ozlem kzlrmk. tarafından oluşturulan Dogum cantasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,227 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cantasi
Konbuyu başlatan Ozlem kzlrmk.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum cantaniz hazirmi yada kacinci haftanizda hazirlamayi dusunuyosunuz bide biberon felan koymayi dusunuyomusunuz sizce almama gerek varmi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum cantaniz hazirmi yada kacinci haftanizda hazirlamayi dusunuyosunuz bide biberon felan koymayi dusunuyomusunuz sizce almama gerek varmi
Kuzum 32 haftalık oldum cantam hazır vala ben almadim biberon koymadım almayi da hic dusunmuyorum biberona alışmasın alışırsa asla birakmiyor kizim 4 yaşında hala bırakmadı 🙄 oglumda asla biberon kullanmicam

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben 32. haftada erken doğum riskim oluştuğu için hemen hazırlamıştım. Biberon koymadım mama gereksinimi olursa ilk kaşıkla vermenizi tavsiye ederim. Çünkü biberonla başlanırsa memeyi tutmama ihtimali yüksek.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum 32 haftalık oldum cantam hazır vala ben almadim biberon koymadım almayi da hic dusunmuyorum biberona alışmasın alışırsa asla birakmiyor kizim 4 yaşında hala bırakmadı 🙄 oglumda asla biberon kullanmicam
Biberon uzun süre kullanımda damak yapısını bozuyormus.

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende 32 haftalıkken hazırladım biberon kesinlikle almayı düşünmüyorum çünkü biberonla alışırsa mememi tutmaz ve sütüm çok olursa bile kaşıkla veririm biberon asla

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ben biberon da koydum canım mama da aldım bir kutu ne olur ne olmaz diye 32 başladık hazırlamaya hem dolabını düzdüm hem çantayı hazırladım annemle 33+0 da hazır 🙂

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 30+2 yanlız olduğum için hazırladım biberon almadım uzmanlar almayın emzik biberon diyorlar mama konusuna gelince hastaneler eğer sizin sütünüz yoksa bile hiç bir bebeği aç bırakmıyor eğer 30 u geçtiysen hazırla ufak ufak hayatım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar