Sorum var Doğum sonrası aile sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Doğum sonrası aile sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 809 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası aile sorunsalı
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hahaha ben de şakaya vuruyorum artık yoksa gözümde büyüyor 🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🥲🥲🥲

Heyy maşallahh be helal olsun valla böyle şeyler okuyunca bi özgüven geliyor da ben yapabilir miyim hiçç bilmiyorum 🥹🥹

Ya diyorum ki ortayı bulayım zaten anneme de kaynanama da uzak bir şehirde olucam doğumda hastane sürecini eşimle atlatayım çünkü hastanede olmalarının hiçbirrr artısı olmaz bana bence. Hatta evimize geçeriz birkaç gün kendi kendimize bi kalalım sonra çağıralım anneleri ,sonuç olarak onlar gidince de yalnız kalıcam mecbur. Hem çocuğumla eşimle başbaşa ilk günlerimizi geçiririz hem zaten ilk hafta banyo yaptırmak istemiyorum çocuğuma ve eminim bizimkiler yok olmaz öyle falan filan dicekler zaman da geçmiş olur tentene birkaç gün geçirmek de çok güzel olabilir. Benim merak ettiğim şey o ilk heyecanla çocukla evde başbaşa kalınca gerçekten o minicik çocuğa korkmadan etmeden güzelce bakabilicek miyiz , saçma ama şuan düşündüğüm tek şey o ya. Her şey ilk olmasıyla alakalı aslında sıfırdan bi can emanet gibi değişik duygular ayy yine heyecanlandım 🫠🥰
Bende iki çocuğumu gurbette doğurdum emin ol faydalarından çok zararları oluyor. Sizinkileri bilmem ama bizimkilerin dilleri çok bilmişlikleri bitmedi bende en son evden gönderdim. Çocuğumun ilk banyosunu falanda ben yaptırdım küvet filesi alırsın çok basit zaten. Bebeğinle yalnız kaldığınız zaman daha iyi oluyor sessiz sakin stresten uzak hem kafa dinlersin hemde bebeğinle ilgilenirsiniz. Küçük olduğu için kıyafet değişirken kıyamazsın ama bebekler esnektir kafasına dikkat ettiğin sürece onu da yaparsın. Anne olduktan sonra öyle bi güncelleme geliyor ki her şeyi başarabilirsin eminim

Aryam

Kayıtlı Üye
rank
Bende iki çocuğumu gurbette doğurdum emin ol faydalarından çok zararları oluyor. Sizinkileri bilmem ama bizimkilerin dilleri çok bilmişlikleri bitmedi bende en son evden gönderdim. Çocuğumun ilk banyosunu falanda ben yaptırdım küvet filesi alırsın çok basit zaten. Bebeğinle yalnız kaldığınız zaman daha iyi oluyor sessiz sakin stresten uzak hem kafa dinlersin hemde bebeğinle ilgilenirsiniz. Küçük olduğu için kıyafet değişirken kıyamazsın ama bebekler esnektir kafasına dikkat ettiğin sürece onu da yaparsın. Anne olduktan sonra öyle bi güncelleme geliyor ki her şeyi başarabilirsin eminim
Aynen öyle valla bende üç çocuğuma kendim baktım ilk banyolarını kendim yaptım kırklarını bile telefondan bakarak çıkartım üstelik kaynanam komşum olur alt dayrede kalıyor ama bir gün bile uğramaz sormaz nasılsıl bir ihtiyacın varmı diye aman Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok şükür üstündende geliyorum kimseyede ihtiyaç duymuyorum eşime bile☺️♥️

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle valla bende üç çocuğuma kendim baktım ilk banyolarını kendim yaptım kırklarını bile telefondan bakarak çıkartım üstelik kaynanam komşum olur alt dayrede kalıyor ama bir gün bile uğramaz sormaz nasılsıl bir ihtiyacın varmı diye aman Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok şükür üstündende geliyorum kimseyede ihtiyaç duymuyorum eşime bile☺️♥️
Öyle gerçekten artık teknoloji gelişti bende kafama takılan bilmediğim bişey olunca hemen internetten bakıp uyguluyorum hastalık desen hastane her yerde var her konuda kimseye ihtiyaç kalmıyor kafa daha rahat oluyor. 2 çocuğum var şükür ikisinide yalnız büyütüyorum ve böylesi daha sağlıklı

Aryam

Kayıtlı Üye
rank
Öyle gerçekten artık teknoloji gelişti bende kafama takılan bilmediğim bişey olunca hemen internetten bakıp uyguluyorum hastalık desen hastane her yerde var her konuda kimseye ihtiyaç kalmıyor kafa daha rahat oluyor. 2 çocuğum var şükür ikisinide yalnız büyütüyorum ve böylesi daha sağlık

Öyle gerçekten artık teknoloji gelişti bende kafama takılan bilmediğim bişey olunca hemen internetten bakıp uyguluyorum hastalık desen hastane her yerde var her konuda kimseye ihtiyaç kalmıyor kafa daha rahat oluyor. 2 çocuğum var şükür ikisinide yalnız büyütüyorum ve böylesi daha sağlıklı
Allah bağışlasın cnm rabbim dertlerini göstermesin

Tüm sayfalar yüklendi.