32 haftalık normal doğum yaptim
S Salıhin annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 14 6 Mayıs 2022 #1 32 haftalık normal doğum yaptim
Gule30 Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 418 6 Mayıs 2022 #2 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Alalh analı babalı büyütsün cnm inşallah gözün aydın
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Alalh analı babalı büyütsün cnm inşallah gözün aydın
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 6 Mayıs 2022 #3 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım bebiş nasıl
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın olsun canım bebiş nasıl
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 6 Mayıs 2022 #4 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün erken doğum riski mi vardi
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün erken doğum riski mi vardi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 6 Mayıs 2022 #5 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Birileri baya aceleci davranmış annesi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğin durumu nasıl balım sen nasılsın
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Birileri baya aceleci davranmış annesi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğin durumu nasıl balım sen nasılsın
İpek'in annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 453 6 Mayıs 2022 #6 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah bağışlasın bizlere de dua et bizlerde evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım Allah bağışlasın bizlere de dua et bizlerde evlatlarımıza kavuşalım inşallah
S Salıhin annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 14 6 Mayıs 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Birileri baya aceleci davranmış annesi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğin durumu nasıl balım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz çok şükür sadece emme refleksi olmadığından zorlanıyoruz
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Birileri baya aceleci davranmış annesi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğin durumu nasıl balım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyiyiz çok şükür sadece emme refleksi olmadığından zorlanıyoruz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 6 Mayıs 2022 #8 Salıhin annesi' Alıntı: Iyiyiz çok şükür sadece emme refleksi olmadığından zorlanıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş oda olurr annesi minicik ağzı daha
Salıhin annesi' Alıntı: Iyiyiz çok şükür sadece emme refleksi olmadığından zorlanıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş oda olurr annesi minicik ağzı daha
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 6 Mayıs 2022 #9 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun bebişin durumu nasıl iyisinizdir inşallah
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun bebişin durumu nasıl iyisinizdir inşallah
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 6 Mayıs 2022 #10 Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı uğurlu etsin canım
Salıhin annesi' Alıntı: 32 haftalık normal doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı uğurlu etsin canım