Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun ben doğurdum kızlar darısı başınıza inşallah minik prensesime kavuştum biraz erken oldu ama inşallah kendini toparlar
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun ben doğurdum kızlar darısı başınıza inşallah minik prensesime kavuştum biraz erken oldu ama inşallah kendini toparlar
Toparlar kuzum meraketme Allah'ın izniyle bn 36 haftalık doğurdum masallah bir günde çıktık şuan 4 aylık minigimizi kokla bizim yerimize de cnm gözün aydın cnm rabbim analı babalı büyütsün inşallah