Dogurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dogurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,119 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 38 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogurdum
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Oyy canim benim cok dua ettim sana sutun falan hemen insin diye dikkat et ani hareketler yapma canim benim gene haberlesiriz dinlen hadi biraz❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bitanemmm sira bizde demi yavv🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️ vardi heralde bikac kisi bizden once songul pazartesi girecekti doğuma daha o var🤣 vala sibel doguramadim doguramadim bi dogursam dogursam dedi al dogurdu kurtuldu vala🤣🤣
Sibel diyordu daha 30 haftalık diye sıra sende deyince bak kucagina aldı bile ınsallah hayırla saglıkla sizde alırsınız canım benimmm songul ablamın 3 gunu var onu dogurmus sayıyom 😄🥰😘😘😘

A

grı çok var

Darısı hepinize

Darısı hepinize

Darısı hepinize
Gececek ınsallah kuzum agrıların dan sezeryansan sonra normal bı kac gune toplanırsın rabbşm yardımcın olsun 🙏🤲

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ameliyat iyidi cnm ama karnım çok yanıyor
Ah o yanma ahh hlaa var bende doktor bana yaranın üzerinde hiç birşey olmayacak dedi eee mümkün mü ister istemez ped kullanıyorsun sibelim temiz küçük penye mendiller ayarla yaranın üzerine köy ped gelmesin gelirse daha çok yaniyo

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.