Dogurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dogurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,019 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 38 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogurdum
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canlar dogurdum çok şükür iyiyiz kızımda çok iyi kar kadar beyaz bir kızım oldu teyzoşları darısı sizleri
Kocaman öpüyorum cennet kokulu prensesi💋💋💋💋
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ADİyla sağlıkla büyüsün işallah gözün aydın gülüm. gelinime iyi bak😜 senden kız Alaçam ben 🤣binim Aliasaf pasamda çok yakışıklı haa

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sen nasılsın semram minnak nasil ağrıların dikisin nasil oldu❤

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyyyy belinayım teyzesinin lokumu yavv❤😇
Cok şükür canim iyiyim bir an dedim artık ben iyi olmam bugüne şükür tabi hala ağrılar oluyo okadar da olur minnak çok bal bal gece kuşu teyzesi gün boyu uyuyor sabah yediye kadar uyanık

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok şükür canim iyiyim bir an dedim artık ben iyi olmam bugüne şükür tabi hala ağrılar oluyo okadar da olur minnak çok bal bal gece kuşu teyzesi gün boyu uyuyor sabah yediye kadar uyanık
Kuzu gibidir canım ya ne tatlı Allah Kem gözlerden korusun 🧿

Tüm sayfalar yüklendi.