Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺😍😘
A AdemOya Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 60 Konum izmir 2 Eylül 2022 #1 Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺
Z Zeynep'in annesii Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 491 2 Eylül 2022 #2 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 2 Eylül 2022 #3 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 2 Eylül 2022 #4 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Ay ne güzel ya darısı bizlere gözünüz aydın olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Ay ne güzel ya darısı bizlere gözünüz aydın olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah
M Mia Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 534 Konum Fransa 2 Eylül 2022 #5 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsunn inşallah, rabbim anneli babalı büyütsün, darısı biz bekleyenlere
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsunn inşallah, rabbim anneli babalı büyütsün, darısı biz bekleyenlere
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,829 Konum Kırklareli 2 Eylül 2022 #6 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer annelere . Minipi öp yerime
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer annelere . Minipi öp yerime
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 2 Eylül 2022 #7 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 3 Eylül 2022 #8 Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 3 Eylül 2022 #9 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 3 Eylül 2022 #10 AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
AdemOya' Alıntı: Hanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺ Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun