Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Çok şükür kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllahHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Ay ne güzel ya darısı bizlere gözünüz aydın olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallahHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Hayırlı olsunn inşallah, rabbim anneli babalı büyütsün, darısı biz bekleyenlereHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Maşallah kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallahHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallahHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunHanımlar ben doğurdum çok şükür masaAllah sezeryanla oldu Rabbim dileyene nasip etsin☺![]()