Bende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar

Maşallah kuzum normal miBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Maşallah çok güzel Bi günde doğmuş rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnmBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Gözün aydın masallah ne mübarek bir günde gelmiş annesiBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Allah analı babalı büyütsün.biz nezaman doğurcaz.???Bende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Senin kontrol ne zaman canım ☺Allah analı babalı büyütsün.biz nezaman doğurcaz.???![]()
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşaallah darısı başımızaBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Byramdan sonraki gün.iyice ağırlaştim.sağa sola yatmaktan kaba etlerim acıyorGözün aydın canım hayırlı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Senin kontrol ne zaman canım ☺
Neyseki az kaldi canımByramdan sonraki gün.iyice ağırlaştim.sağa sola yatmaktan kaba etlerim acıyor