Doktor mu test mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Doktor mu test mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,363 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor mu test mi?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveofs

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ayın 8inde hastalık zamanımdı hâlâ adet görmedim. Gebelik planlıyordum. 8inde test yaptım ikinci çizgi silik de olsa net görünüyor. Dün hafif kahve leke gördüm, aşırı tuvalet hissi ve yanma var. Bugün leke görmedim ama tekrar test yapıp mı doktora gideyim yoksa direkt doktora mı gitmeliyim?
Cnm büyük ihtimal gebesin.. gidip kan testi ver zaten hamile olup olmadığını sana söyler.. daha sonra kanaman yoksa bile istiyorsan bı doktora görün tabi şuan gitsen bile düşük olup olmadığını anlayamazsın.. hafid açık kahve rengi leke yerlesme lekesi olabilir ..

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Bide karbonat yap kesin sonuç veriyor :) yinede tabiki doktoru ihmal gelme. Hakkında hayir

İdrarinin içine bir çay kaşığı karbonat ekle kopururse hamilelik vardır. Bende sonuç veriyor
Teşekkür ederimm 🙏🏼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm büyük ihtimal gebesin.. gidip kan testi ver zaten hamile olup olmadığını sana söyler.. daha sonra kanaman yoksa bile istiyorsan bı doktora görün tabi şuan gitsen bile düşük olup olmadığını anlayamazsın.. hafid açık kahve rengi leke yerlesme lekesi olabilir ..
Ahh tamamdır çok sağ olun🙏🏼

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Ayın 8inde hastalık zamanımdı hâlâ adet görmedim. Gebelik planlıyordum. 8inde test yaptım ikinci çizgi silik de olsa net görünüyor. Dün hafif kahve leke gördüm, aşırı tuvalet hissi ve yanma var. Bugün leke görmedim ama tekrar test yapıp mı doktora gideyim yoksa direkt doktora mı gitmeliyim?
Kan testinden başka birşeye güvenme ben evde test yaptım iki tane üst üste iki gün arayla negatif çıktı bir hafta bekledim adet görmedim kan testi yaptım beta hgc yüksek çıktı testlerin yanılma payı olabiliyor

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle olmuştu adet olacağım sanmıştım aile hekimine sordum test yap büyük ihtimalle gebelik vardır dedi doktora git sonra dedi pozitif çıktı testim doktora da gittim hemen progesteron başladım lekelenmeden dolayı

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle olmuştu adet olacağım sanmıştım aile hekimine sordum test yap büyük ihtimalle gebelik vardır dedi doktora git sonra dedi pozitif çıktı testim doktora da gittim hemen progesteron başladım lekelenmeden dolayı
Aile hekiminde kan testi yapılıyor mu peki pozitif olup olmadığını anlamak için?

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Aile hekiminde kan testi yapılıyor mu peki pozitif olup olmadığını anlamak için?
Yapıyor canım ben öğle sonu gitmiştim bizim burda sabah kanlar alınıp başka ilçeye gönderiliyor o yüzden bakmadı kan idrar yaparlar gebelikten şüpheleniyorum de zaten hamile isen gitmen gerekir takibini aile hekimi yapıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar