Doktordan muzdarip olan ben

• Konbuyu başlatan ikikizikioglanannesi
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ikikizikioglanannesi tarafından oluşturulan Doktordan muzdarip olan ben başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,516 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktordan muzdarip olan ben
Konbuyu başlatan ikikizikioglanannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan F♾️E♾️A

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Iyi demişsin valla 👍gerizekalı ona ne
Amin canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen valla sırf onların tavırları yüzünden gitmek dahi istemiyorum doktora ama hele geçen gittiğimde gebe izlem odasına aldılar beni kılına fazla dedi hemşire nasıl dogurcan yeme abur cubur falan dedi bende en son cinler geldi tepeme dogurcak olan benim seni ilgilendirmez dedim sustu hamileligim boyunca 10 kilo aldım 80 le hamile kaldım 90 im suan daha önceki 3 çocuğu nasıl dogurduysam normal buda normal olacak insallah o zamanlar da kilolu idim şimdi de kime ne yani sağlıklı olsun bebislerimiz de gerisi boş

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah kuzum bende kızım da öyleydim kime denk geldi ona gidiyodum hepsi birbirinden gıcık anlayissiz igrençlerdi😤 konya selçuk tipa gidiyordum ozaman birde araştırma hastanesi olunca delik deşik ettiler beni serefsizler ağzım yanınca şimdi akşehirdeyiz özele gidiyoruz şükür rahat doktor da fena değil muayene ücreti 85 tl . Bende doğumda kaç isteyecekler ondan korkuyorum umarim 4 bini gecmez 😣

Gerizekali ya yapistiracaz aslinda orda lafi da biz yapamıyoruz işte 😖

Gerizekali ya yapistiracaz aslinda orda lafi da biz yapamıyoruz işte 😖
Valla cok düşünüyorum gidince kapisini aciyim iceri girip sen kesinlikle tercih degim mecburiyet doktorusun diyesim geliyo ugrasmak istemiyorum. kiz ayni doktora bi tanidik gitmis daha ben anlatmadan sakin gitme benden kan aldilardi dedi bana sormadan ikili test yapmis ben yaptirmak istemiyodum diyo kendi kafasina göreyapmis

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim

Aynen valla sırf onların tavırları yüzünden gitmek dahi istemiyorum doktora ama hele geçen gittiğimde gebe izlem odasına aldılar beni kılına fazla dedi hemşire nasıl dogurcan yeme abur cubur falan dedi bende en son cinler geldi tepeme dogurcak olan benim seni ilgilendirmez dedim sustu hamileligim boyunca 10 kilo aldım 80 le hamile kaldım 90 im suan daha önceki 3 çocuğu nasıl dogurduysam normal buda normal olacak insallah o zamanlar
Valla cok düşünüyorum gidince kapisini aciyim iceri girip sen kesinlikle tercih degim mecburiyet doktorusun diyesim geliyo ugrasmak istemiyorum. kiz ayni doktora bi tanidik gitmis daha ben anlatmadan sakin gitme benden kan aldilardi dedi bana sormadan ikili test yapmis ben yaptirmak istemiyodum diyo kendi kafasina göreyapmis
Boşver cnm Allah’a havale et o muameleyi gösteren İnşAllah aynısını görür

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Gereksizler ya sinirlenme kuzum boşver 😇💕

F♾️E♾️A

Kayıtlı Üye
rank
Amin canim

Aynen valla sırf onların tavırları yüzünden gitmek dahi istemiyorum doktora ama hele geçen gittiğimde gebe izlem odasına aldılar beni kılına fazla dedi hemşire nasıl dogurcan yeme abur cubur falan dedi bende en son cinler geldi tepeme dogurcak olan benim seni ilgilendirmez dedim sustu hamileligim boyunca 10 kilo aldım 80 le hamile kaldım 90 im suan daha önceki 3 çocuğu nasıl dogurduysam normal buda normal olacak insallah o zamanlar da kilolu idim şimdi de kime ne yani sağlıklı olsun bebislerimiz de gerisi boş
Gereksizmis sanki onu ne ilgilendiriyorsa acıyı o mu cekicekmis sanki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar