Dolven

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde İrm tarafından oluşturulan Dolven başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 672 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dolven
Konbuyu başlatan İrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebuşşş

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Oglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Geçmiş olsun kuzum rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲🙏 Biz calpol kullanıyoruz dolven hakkında malesef bi bilgim yok 😳

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Oglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Rebim şifa versin

Dolven hakkında bilgim yok canım , çok geçmiş olsun ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.