Allah razı olsun Rabbim hiçbir çocugumuza yaşatmasınRabbim şifalar versin minige inşallah kuzum![]()
Geçmiş olsun kuzum rabbim acil şifalar versin inşallahOglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Amin canım benimAllah razı olsun Rabbim hiçbir çocugumuza yaşatmasın![]()
Rebim şifa versinOglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Aminnn kuzum âminAllah razı olsun Rabbim hiçbir çocugumuza yaşatmasın![]()
Dolven hakkında bilgim yok canım , çok geçmiş olsunOglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Rabbim şifa versin balımOglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunOglum 6 aylık ve Corona oldu malesef bizimle beraber soguk aldgı için ikidir dolven şurup verdim farklı günlerde normalde 8 de yatan çocuk 11 12 kere kadar uyanık oldugunu fark ettim ilaç uyksuzlık mu yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba