Sorum var Doppler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atilla's mom 😍 tarafından oluşturulan Doppler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 724 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doppler
Konbuyu başlatan Atilla's mom 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar, selam. Doppler kaç haftalıktan itibaren yapıla bilir? İkili tarama testi yaptırdığım için (sonuçlarda iyiydi) 3-e gerek duymuyorum ve bi sonraki kontrol 20-ci haftaya denk geliyor uygunsa dopplere gide bilir miyim?
Ve diğer sorumda şu 20-ci haftada doktor zorunlu derse 3-lü değil de 4-lü test vere bilir miyim?

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar, selam. Doppler kaç haftalıktan itibaren yapıla bilir? İkili tarama testi yaptırdığım için (sonuçlarda iyiydi) 3-e gerek duymuyorum ve bi sonraki kontrol 20-ci haftaya denk geliyor uygunsa dopplere gide bilir miyim?
Ve diğer sorumda şu 20-ci haftada doktor zorunlu derse 3-lü değil de 4-lü test vere bilir miyim?
Merhaba canım sanırım azerisin Türkiye'de her ay giriyodum ben sağlık ocağında eve bakiyodu ayriyeten doktorumda bakiyodu 20. Haftada detaylı ultrason zamanı zaten ozaman yaptirirsin

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım sanırım azerisin Türkiye'de her ay giriyodum ben sağlık ocağında eve bakiyodu ayriyeten doktorumda bakiyodu 20. Haftada detaylı ultrason zamanı zaten ozaman yaptirirsin
Evet azerbaycanlıyım, teşekkür ederim 😘🌹. Google-da yazdım doppler kelimesi türkçede de varmış diye diğer adını bilmiyodum diye yazdım böyle doppler. 😀

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ayrintili ultoroson deylir canim turkce 20 hefdeden yoxlayirlar onu

Tüm sayfalar yüklendi.