Dua edin bana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Dua edin bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,966 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua edin bana
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya izm

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Selam Kızlarr.Yarın doktora gidicem..Çok korkuyorum inşallah her şey yolunda gider.Allah rızası için dualar edin bana...Güzel haberlerle gelerim inşallah..
İnşallah canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benimde yarın kontrol var bende korkuyorum 38+1 olucaz. Bakalım ne dicek. Sen kaç haftalık hamilesin.

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benimde yarın kontrol var bende korkuyorum 38+1 olucaz. Bakalım ne dicek. Sen kaç haftalık hamilesin.
bende daha yenii.İlk kontrolee gitdiyimdee döllenme geç olmuş ..Gelişim geriliği zayıf dediler.Yarın gidicem yine aynı şey olursa kürtaja alıcaklarr...Çok korkuyorum..ilk hamileliyimde 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
bende daha yenii.İlk kontrolee gitdiyimdee döllenme geç olmuş ..Gelişim geriliği zayıf dediler.Yarın gidicem yine aynı şey olursa kürtaja alıcaklarr...Çok korkuyorum..ilk hamileliyimde 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum
Canım bende de geç döllenme olmuştu gelişimi ilk zamanlar bu yüzden geriydi. Ben bol bol mandalina yedim muz yedim de kaşar tükettim. Şuan gelişimi önde kızımın. O haftalarda oluyor ama benim doktorum sadece 8. Haftada görmek istiyorum dedi. Kürtaj flan demedi bana. Zor Bi hamilelik yaşadım hep düşük riskim vardı ama 38.haftalara geldik. Bilemedim şimdi senin durumunda başka birşey mi var kürtaj dedi benim 1 hafta geç döllenmeden dolayı geriydi doktorum 1 hafta önemli degil toparlar o ilerleyen haftalarda. 2 haftayı geçerse sıkıntı demişti kuzucum.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar