Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatime.zehra tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Fatime.zehra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatime.zehra

Fatime.zehra

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı haberlerini bekleriz cnm , inşalla herşey yolundadır
Bebegimin kalbi dayanamadi durmus rabbim sizinkilrri size bağışlasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah bebeğini kuracağına almayı nasip etsin canım
Rabbim sizinkileri size bağışlasın ben bebegimi kaybettim kalbi durmuş

Gülşah006

Kayıtlı Üye
rank
Iyi aksamlar 9 haftalik hamileyim belimde siddetli agri var ve hafif kahve rengi leke nolur dua edin hamilelerin duasi kabul simdi acile gidicem ins bebegime bisey olmaz duaniza ihtiyacim var
Nasıl oldun canım

Cok üzüldüm gecmiş olsun ben de cok yaşadım altıncı şuan hamilelik dört düşük bir kayıp verdim topraga şimdi hamileyim sabır kuzum yaşayan bilir. Hayırlısı olsun hakkında inşallah tekrar saglıklı sekilde tadarsın o duyguyu alırsın kucagına 🤲

Fatime.zehra

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl oldun canım

Cok üzüldüm gecmiş olsun ben de cok yaşadım altıncı şuan hamilelik dört düşük bir kayıp verdim topraga şimdi hamileyim sabır kuzum yaşayan bilir. Hayırlısı olsun hakkında inşallah tekrar saglıklı sekilde tadarsın o duyguyu alırsın kucagına 🤲
Bebegimin kalbi 1 hafta önce durmuş bebegimi kaybettim sabah kürtaja gidicem rabbim sizlere sag saglim kavusmayi nasip etsin

Bebegimin kalbi 1 hafta önce durmuş bebegimi kaybettim sabah kürtaja gidicem rabbim sizlere sag saglim kavusmayi nasip etsin
Ne diyeceğimi bilemedim insallah sana ahirette şefaatçi olucak benim de 2.5 aylık falandı öldüğünde :( seni çok iyi anlıyorum rabbim en kısa zaman da sana hayırlı bir evlat sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Hiç üzülmeyin ilk gebeliğim benimde olmuştu aynı durum.. çok üzülüp ağlamıştım.doktor bana sağlıksız bebeklerin çoğunluğu böyle sonuçlanıyor dogsaydi problemli olurdu vücut kabul etmiyor bu durumu genelde ve sonlandırıyor demişti... Umarım yakın zamanda gönlünüze göre sağlıklı bir bebise kavuşursunuz ❤️

Fatime.zehra

Kayıtlı Üye
rank
Son durumun ne merak ettim canım cok geçmiş olsun
Bebegimi kaybettim 1 hafta önce kalbi durmuş rabbim sizinkileri size bağışlasın

Ne diyeceğimi bilemedim insallah sana ahirette şefaatçi olucak benim de 2.5 aylık falandı öldüğünde :( seni çok iyi anlıyorum rabbim en kısa zaman da sana hayırlı bir evlat sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Amin allah razı olsun iki oglum var rabbim onllara uzun ömür versin sizlerede hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin allah razı olsun iki oglum var rabbim onllara uzun ömür versin sizlerede hayırlı
Hiç üzülmeyin ilk gebeliğim benimde olmuştu aynı durum.. çok üzülüp ağlamıştım.doktor bana sağlıksız bebeklerin çoğunluğu böyle sonuçlanıyor dogsaydi problemli olurdu vücut kabul etmiyor bu durumu genelde ve sonlandırıyor demişti... Umarım yakın zamanda gönlünüze göre sağlıklı bir bebise kavuşursunuz ❤️
amin allah razı olsun rabbim sizlere hayirli dogum nasip etsin saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.