Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatime.zehra tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Fatime.zehra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatime.zehra

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bebegimi kaybettim 1 hafta önce kalbi durmuş rabbim sizinkileri size bağışlasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin allah razı olsun iki oglum var rabbim onllara uzun ömür versin sizlerede hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok

Amin allah razı olsun iki oglum var rabbim onllara uzun ömür versin sizlerede hayırlı

amin allah razı olsun rabbim sizlere hayirli dogum nasip etsin saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Allah'ım sağlıkla yeniden gebe kalmani ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım seni çok iyi anlıyorum biliyorum çok zor bir durum üzülme demek yersiz biliyorum bende yaşadım ama unutma o melek seni cennette bekleyecek şefaatçi olurlar annelerine ve isim ver ona ben bebeğimi düşürünce isim ver ona demişlerdi cinsiyetini bile bilmiyordum ama isim verdim yinede. Allah'ım yardımcın olsun inşallah 🙏

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Amin insllah allah razi olsungidiyorum ama nasil icim icimi yiyor

Amin cumlemize bagislasin bebeklerimizi insllh

Amin cumlemize bagislasin bebeklerimizi insllh

Amin canm insllh
Durumunuz nedir

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım daha yeni gördüm mesajlarıni Allahım en yakın zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin 🤲 sana ve diğer yavrularını kaybetmiş annelere ve anne olmak isteyenlere sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin rabbim 🤲🤲🌹

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım daha yeni gördüm mesajlarıni Allahım en yakın zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin 🤲 sana ve diğer yavrularını kaybetmiş annelere ve anne olmak isteyenlere sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin rabbim 🤲🤲🌹
Aminn 🤲 Rabbim sabır versin canım 😔

Fatime.zehra

Kayıtlı Üye
rank
Amin allah razi olsun rabbim sizleri evlatlariniza kavusturusn hayirli doğumlar nasip etsin canm

Bebegimin kalbi 1 hafta once durmus kürtajla aldilar

Bebegimin kalbi 1 hafta once durmus kürtajla aldilar
Allah'ım sağlıkla yeniden gebe kalmani ve yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım seni çok iyi anlıyorum biliyorum çok zor bir durum üzülme demek yersiz biliyorum bende yaşadım ama unutma o melek seni cennette bekleyecek şefaatçi olurlar annelerine ve isim ver ona ben bebeğimi düşürünce isim ver ona demişlerdi cinsiyetini bile bilmiyordum ama isim verdim yinede. Allah'ım yardımcın olsun inşallah 🙏
Erkek olursa ismail kizim olursa gamze olcakti bu durumda sadece melegim gekiyor aklima melek oldugu icin rabbim onu cennetiyle mujdeledi tek tesllim bu rabbim cocuklarima uzun ömür sizlerede hayirli dogumlar versin❤

Tüm sayfalar yüklendi.