Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,685 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Merve taş

Kayıtlı Üye
rank
35+1haftalığım bebeğin kilosu 2580 gram ve tansiyonum yüksek yatış verdi doktor ciğer geliştirici iğne yaptılar şuan takip ediyorlar lütfen dua edin birşey olmasın daha önce iki kaybim var yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah🤲
Amin canım Rabbimden ümit kesilmez rabbim küçük meleğini korusun inşallah🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
35+1haftalığım bebeğin kilosu 2580 gram ve tansiyonum yüksek yatış verdi doktor ciğer geliştirici iğne yaptılar şuan takip ediyorlar lütfen dua edin birşey olmasın daha önce iki kaybim var yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah🤲
Kuzum çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlı haberlerle inşallah

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Canım aynı haftada doğum yaptım 35+4 muayene olmaya gittim 5 cm açılma vardı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular bebeğim 2600 Gr doğdu bir hafta küvezde kaldı şuan bir aylık çok iyi baya toparladı Allah'ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım aynı haftada doğum yaptım 35+4 muayene olmaya gittim 5 cm açılma vardı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular bebeğim 2600 Gr doğdu bir hafta küvezde kaldı şuan bir aylık çok iyi baya toparladı Allah'ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut 🥰
Maşallah kuzum kıyamam ben benide🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum kıyamam ben benide🥰🥰
Bebişe dicektim kuzum😁

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebeğin

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.