Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,685 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dualarınızda benle bebeğimede yer verin neolur
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
35+1haftalığım bebeğin kilosu 2580 gram ve tansiyonum yüksek yatış verdi doktor ciğer geliştirici iğne yaptılar şuan takip ediyorlar lütfen dua edin birşey olmasın daha önce iki kaybim var yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah🤲
Amin canım inşallah çok çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bol bol dua et çok zor bişi Rabbim yardımcın olsun kuzum Rabbim sağlıkli bı şekilde size bağışlasın inşallah

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
35+1haftalığım bebeğin kilosu 2580 gram ve tansiyonum yüksek yatış verdi doktor ciğer geliştirici iğne yaptılar şuan takip ediyorlar lütfen dua edin birşey olmasın daha önce iki kaybim var yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah🤲
Allah korusun inş cnm korkma iğne falan yaptılar yaa Bisey olmaz bu saaten sonra baktılar olmadi alırlar bebeğini çok küçük te degil lzaten benim görümcem ikizler 1 aydan fazla erken doğurdu 1 buçuk kiloyla çok şükür turp gibiler sende korku yapma

Tüm sayfalar yüklendi.