Bu söylediklerinin hepsi bende oluyor Ama ben düğünleri çok seviyorum ne kadar oynayamasamda orda olmayı çok istiyorumCanım esin hakli bence benim 14 gün kaldı biraz fazla ayakta kalınca hemen belim ve kasıklarım ağrıyor. Birde ayaklarım şişiyor çok rahatsızlık veriyor gece uyuyamıyorsun sonra ayakta kalınca. Sen düğünde otursam bile ayakların aşağıda olduğu için daha çok sisicek senin bol bol dinlenmen gerekiyor erken doğum olmasın ağrıların olmasın diye. Evde dinlen keyfine bak bence

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle canım Benim az kalmış ama ben düğünede gitmek istiyorum o eğlenceyi görenk istiyorum hem değişiklik olur diyorum hep evde dura dura gına geldi vallaAh kuzum benim daha 3 ay var eşim dışarı çok çıkmamı istemiyor seninki daha az kalmış![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyi yapmışsın valla insn oynamak istiyor canı sıkılıyor bazen gebeliğin son günleri bide artık insan bunalıyor evde dura dura bir yerlere gitmeye gitmeyeBence de birşey olmaz ayakta çok kalmazsın zaten olurbiter canımben bu vaziyette pikniğe gittim öğrencilerle çalgı çengi de vardı hatta baktım bunlar alkışlıyor iki de ben salladım koca göbüşümü
yani Dr sor yine diyeceğim ama zannetmiyorum bir şey olacağını riskli bir durumun yok sanırım canım
![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr