Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dikkat et canım almıyorsun bende korluyordum dikkat etmeye başladıktan sonra milletin hafta bir kilo alırsın dediği aylarda bebepe yaracak besinler tüketip sadece 1.50 kilo aldım 36+6 oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
20.02.2022 olucak inşallah bizimde doğum günümüz teyzesi
20.02.2022 olucak inşallah bizimde doğum günümüz teyzesi
Kızımı emzirirken 20 kilo verdim hamileliğimde 10 kilo almıştım benide duba gibi bu oğlan şişirdi ama emzirirken gerçekten müthiş yağ yakıyorsun müthiş kilo veriyorsun sadece milletin lafına bakıp sen emziklisin onuda ye bunu da iç lafına bakma bol bol su tüket yetiyor öğünlerinide vaktinde yersen
Kızımı emzirirken 20 kilo verdim hamileliğimde 10 kilo almıştım benide duba gibi bu oğlan şişirdi ama emzirirken gerçekten müthiş yağ yakıyorsun müthiş kilo veriyorsun sadece milletin lafına bakıp sen emziklisin onuda ye bunu da iç lafına bakma bol bol su tüket yetiyor öğünlerinide vaktinde yersen
Ya insanı piskolojik olarak çökertmeye bayılıyorlar o yüzden takma hiç elinden geldiğince ekmekmiş makarnaymış öyle şeylerden uzakdurmaya çalış zorlamadan kendini zaten hemen fark ediyor