Ebru Şallı nin sabah detoksuymus

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Ebru Şallı nin sabah detoksuymus başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,500 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ebru Şallı nin sabah detoksuymus
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Boşver canım hiç kafana takma bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım da kilo kolay verilir 😘
Ay inşallah kolay verilir ya ailemin yapısında kilo almak var o kiloları verememekten çok korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum bide ilk gebeligim yaşım 22 kuzenlerim falan hep bekar zayıflar onların yanında yağ tulumu gibi durmak istemiyorum zayıf bir anne olmayı çok isterim

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah kolay verilir ya ailemin yapısında kilo almak var o kiloları verememekten çok korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum bide ilk gebeligim yaşım 22 kuzenlerim falan hep bekar zayıflar onların yanında yağ tulumu gibi durmak istemiyorum zayıf bir anne olmayı çok isterim
Yapı meselesi canım senin elinde olan bişey değilki, emzirme döneminde çok kilo veriliyormuş bakalım artık benim de ilk gebeliğim 😊

...

Moderator
Mod
rank
Bilmiyorum ki hayatım ama sirke bal yediğimiz şeyler ya bence emzirirken bişey olmaz bende bebek doğunca yapicam hayatım yemin ederim çok zor kilo lu olmak eğilip ayakkabımı giyinemiyorum afedersin esortman altı giyicem iki elimle ayağıma zor tutarak giydiriyorum dün mesela duş tan çıkicam ayağım kaydı dedim bu şişko patates halimle düşsem kimse kaldırmaz aynaya bakmak istemiyorum hayatımda ilk defe böyle uçan 🎈 balon oldum ben yapicam canım emzirirken bence zararı olmaz
Ah canım benim.Ergen bir oğlum var hamileyken dalga geçiyordu benimle.Kaplumbağa senden daha hızlı yürüyor.Ayakta dururken ayaklarını bile göremiyosun diye😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.