Ebru Şallı nin sabah detoksuymus

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Ebru Şallı nin sabah detoksuymus başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,500 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ebru Şallı nin sabah detoksuymus
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgi123

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım şimdilik fena sayılmam ama birden almaya başladım başlarda hatta 3 kilo vermiştim aşırı mide bulantısı yaşadım ben
Ya bu mide bulantısı bı bana mı kilo verdirmedi yaa 😂😂 3 ay kendime gelemedim ama hala aynı kilodaydım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

20.haftan sonra aldım bende şuan stabil duruyor kilo bakalım

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın canım ben 20 haftalık hamileyken çok aktiftim her yere hızlı hızlı yürürdum şimdi beni gör TLC ağır yaşamlar daki insanlar gibi bebek adımları atarak yürüyorum tabiki de evlatlarımız için değer sana katılıyorum ama kesinlikle deniycem canım bence sende doğumdan sonra yap canım

Canımsın Rica ederim canım 💕🙏 ben hep dua ediyorum Allah'ım bütün hamile kardeşlerim in ve şişko kardeşlerime yardım et diye İnan zor canım mutlaka yap zaten Allah a şükür sağlık şeyler

Canımsın Rica ederim canım 💕🙏 ben hep dua ediyorum Allah'ım bütün hamile kardeşlerim in ve şişko kardeşlerime yardım et diye İnan zor canım mutlaka yap zaten Allah a şükür sağlık şeyler
Hemen baslayacam bende her hareketim kısıtlı dediğin gibi kilolu olmak cidden zor iş

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum ki hayatım ama sirke bal yediğimiz şeyler ya bence emzirirken bişey olmaz bende bebek doğunca yapicam hayatım yemin ederim çok zor kilo lu olmak eğilip ayakkabımı giyinemiyorum afedersin esortman altı giyicem iki elimle ayağıma zor tutarak giydiriyorum dün mesela duş tan çıkicam ayağım kaydı dedim bu şişko patates halimle düşsem kimse kaldırmaz aynaya bakmak istemiyorum hayatımda ilk defe böyle uçan 🎈 balon oldum ben yapicam canım emzirirken bence zararı olmaz
Cnm çok mu kilo aldın ve kaçıncı aydan itibaren fazla kilo almaya başladın☺️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım Emzirme döneminde vücudunun butür şeylere zararlı ve sütü azaltacağını düşünüyorum bebek zaten seni emip vücudundaki vitaminleri alıyor birde sen bunu yaparsan güçten düşersin emin olki oğlum 8 aylık olup ek besin almasına rağmen hala beni çok emiyor o emdikçe ben acıkıyorum zaten emdikçe kilo veriyorsun vermesemde sorun olmaz nasılsa kilo sonrada veriliyor yeterki emsin minnoşlar.
Canimsin çok çabuk yoruluyorum bu kilolar o kadar canımı acıtıyor ki

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum ki hayatım ama sirke bal yediğimiz şeyler ya bence emzirirken bişey olmaz bende bebek doğunca yapicam hayatım yemin ederim çok zor kilo lu olmak eğilip ayakkabımı giyinemiyorum afedersin esortman altı giyicem iki elimle ayağıma zor tutarak giydiriyorum dün mesela duş tan çıkicam ayağım kaydı dedim bu şişko patates halimle düşsem kimse kaldırmaz aynaya bakmak istemiyorum hayatımda ilk defe böyle uçan 🎈 balon oldum ben yapicam canım emzirirken bence zararı olmaz
Bende öyleyim üzülme birlikte veririz inşallah kaç günün kaldı kaç kilo aldım canım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim üzülme birlikte veririz inşallah kaç günün kaldı kaç kilo aldım canım
Canımsın inşallah 37 olucam 15dk sonra ❤️bu saatte çamaşır yıkıyorum suyu kesmiş ler binadan deli oldum ❤️ belim acayip ağrıyor canim

2subatta 81 500 düm bakalım kızların tariflerini yaptım yedim 90 olduysam şaşırmam 🤣😘

2subatta 81 500 düm bakalım kızların tariflerini yaptım yedim 90 olduysam şaşırmam 🤣😘
Canım filtre kahveye yer vermeni tavsiye ederim.Çok işe yarıyor. Emzirme saatinden sonra ayarlıyordum çok faydasını gördüm
Kahve bebekte gaz yapıyor lar diyorlar canım bende kahveyi bırakmaya çalışıyordum

Tüm sayfalar yüklendi.