Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,216 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eldiven ve şapka kaç aya kadar takılmalı??
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canım normalde ikiside 40 çıkınca çıkarılır Ama hava soğuk olduğu için ben şu an şapkaya devam ediyorum
Kuzum çok terliyo kafası sürekli hapşuruyo biraz önce yıkadım şapkasınıda çıkardım bakalım dışarı Bi yere çıkarken gene takarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben uyudugunda kesmiştim 10 günlük ken elinde durmuyordu eldiven tırnağı yüzünü yirtmasin diye kestim canim
Benimkide 2 gün sonra 40 günlük olucak cnm kafası çok terliyo o yüzden çıkardım şimdi bi yere giderken gene takarım
Ben uyudugunda kesmiştim 10 günlük ken elinde durmuyordu eldiven tırnağı yüzünü yirtmasin diye kestim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkide 2 gün sonra 40 günlük olucak cnm kafası çok terliyo o yüzden çıkardım şimdi bi yere giderken gene takarım
Canim bende eldiven vs aldim 37. Haftadayim. Ama doktorlari dinliyorumda motor fonksiyonlari icin eldiven onermiyorlar 🤷🏻 istersen sende bir arastir
Haklısın cnm yarın tırnaklarını kesip çıkarıcam

Tüm sayfalar yüklendi.