Sorum var Elti kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Elti kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,244 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kaynana
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Şu zman da bu kadar dar kafalı insanlar hala var mi yaaa...kiz erkek bebek üstünlüğü diye birsey nasil yapılabilir aklım almıyor..uzak dur canim öyle eltiden🏃‍♀️kaç yani...rabbim evlat nasip etmiş daha neyi sorgular olduk

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Valla eşim Bi kere elimi tutu ve dedi ben tutum eli bırakmam biz 5 yıl konustuk kimse aramıza giremedi çok sukur etimin her ettiği elinde patlıyor çünkü o zaman sevgilimin beni aldatmasın istiyordu şuan kocasi onu aldatiyor etme bulma dunyasi
Rabbim her şeyi görüyor kuzum bak kiminse kötülüyüne ne yaparsan o gelin senin karşında oturur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hanımefendinin mental sağlığından şüpheliyim
O kadının qaliba piskolojisinde sorun var kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Rabbim her şeyi görüyor kuzum bak kiminse kötülüyüne ne yaparsan o gelin senin karşında oturur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O kadının qaliba piskolojisinde sorun var kuzum
Bilemem ama bir şeyler doğru değil yani

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi istiyor o insanların hasas noktasından besleniyor hayata acısını beli etmez kocasi ile birbirini yer bizim yanımızda mutlu aile tablosu cizer

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Öyle insandan korkacaksın kuzum yaklaşma fazla
Ben eşimle tartistimda ortalığı karistiriyordu kaynanam diyordu işte nazlı iyidir insan kocasi ile kavga etse araya girer dedim girmesin ne münasebet elti niye kavganın arasına giriyor yeminle ortamı yumuşatmak amaçlı girmiyordu kendinden örnek veriyordu ben soyleyim ben böyleyim geçenlerde kızı babasinin mesajına girmişti nasıl birbirileriyle nasıl saygisizca konuştuklarını gordum baya iki yuzlu

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Cnm kndini bol bol oku okut böyle tiplerden herşey beklenir Allah muhafaza tedbirini al

Tüm sayfalar yüklendi.