Sorum var Elti kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Elti kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,244 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kaynana
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aferin enişte beye en iyisini yapıyor senin elti daha çok kıskanıyordur 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla önceden keşke olsaydı diyorum bu uygulamaya üye oldum olası Allah'tan olmamkş diyorum 😂😂
Ayşem iyi görünürler istediği birşeyi yaomayinca hemen kötü olursun huyuna suyuna gidince senden iyisi olmaz asla🥺

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle öyle yapcam cocumu onlardan uzak tutucam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gorumcem hamile kaldı o kadar zoruna gitti ki kızın hamile kalışı ile bebegi düşürmesi bir oldu kaynanamda diyor ona daha erken keşke senin olsaydi eltime diyor
Kaynananıda kendine cekmiş qaliba canım kendi kızı için gör ne söylüyor Allah akıl fikir versin onlara diyecek söz bulamıyorum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Aman canım yaa bu kaynanalar eltiler nedir böyle ben olsam değil oraya gitmek yüzlerine bile bakmam belliki eltin iyice kıskançlık krizine girmiş kaynananda onunla beraber girmiş eşin yanında her zaman destekçinse boşver diğerlerini ne konuş nede git yanına birde bebeğine kendine bol bol dua oku

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle gitmiyorum istediğini de desinler arkamdan zaten yuzume diyemezlerde valla kızı hamile oldu 6 aylık evliydi eltim 6 aylık evliyken kiziyla hamileydi ve öncesi hocalara felan gitmislerdi olsun diye kaynanam diyor kızımın ne acelesi vardi 6 aylık hamile eltime diyor keşke senin olsaydi gorumcemin öğrenmesi ve düşük yapması bir oldu

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle gitmiyorum istediğini de desinler arkamdan zaten yuzume diyemezlerde valla kızı hamile oldu 6 aylık evliydi eltim 6 aylık evliyken kiziyla hamileydi ve öncesi hocalara felan gitmislerdi olsun diye kaynanam diyor kızımın ne acelesi vardi 6 aylık hamile eltime diyor keşke senin olsaydi gorumcemin öğrenmesi ve düşük yapması bir oldu
Kız nasıl bir elti kaynana bunlar çete gibi uzak dur bence herşey yapabilecek insanlar gibi geldi bana arkandan konuşandan çok zarar gelir canım ben bunu çok iyi bilirim 🤦‍♀️ Allah islah etsin akıl fikir versin

haticeasel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
ne cahil insanlar varya canım üzülme bi elti de bende benim karnımdaki 6aylık kızıma ölsün dedi daha doğrusu eşi e demiş düşsede kurtulsanız diye gelininin çocuğu olmuyo diye bi çatladı bi fesatlandıki sorma Allah'a nasıl hesap verecekler acaba ben Allah'ıma bıraktım o versin karşılığını Allah yardımcın olsun

Tüm sayfalar yüklendi.