Sorum var Elti kaynana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru yasar tarafından oluşturulan Elti kaynana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,244 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elti kaynana
Konbuyu başlatan Ebru yasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Ebru yasar

Kayıtlı Üye
rank
Çok farklı insanlarmis

ne cahil insanlar varya canım üzülme bi elti de bende benim karnımdaki 6aylık kızıma ölsün dedi daha doğrusu eşi e demiş düşsede kurtulsanız diye gelininin çocuğu olmuyo diye bi çatladı bi fesatlandıki sorma Allah'a nasıl hesap verecekler acaba ben Allah'ıma bıraktım o versin karşılığını Allah yardımcın olsun
Oha ölsün ne demek ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısacası...
Rabbim ıslah etsin inşallah kuzum onu boşver sen takma gebeliğin tadını çıkar kuzum🥰

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben evlendiğim gibi hamile kaldım eltim bunu öğrenir öğrenmez hastaneye gitti cocugu olsun diye ve bir kızı var 2 yaşında
Sonra birgun kaynanam gile gittik bana diyor Çin takvimi cinsiyet tahmini yapılıyor ya ordan bakmış tahminen kızım olacakmış alay eder gibi işte senin kızın olcak dedi dedim ilk cocum 10 tane kızım yok ki üzüleyim allahin takdiri sonra cinsiyeti beli oldu erkek bu daha çok inada girdi nerdeyse hergunu hastanede geciyor kaynanam ben hamileliğimin bahsini bile etmiyorum işte erkek çocuguna mi güveniyorsun falan diyor yani bana herseyi zehir ettiler kısac

Yaa cidden elti kim köpekte kocamla benim arama girecek iyi olsamda giremez kötü olsam da giremez dış kapının dış mandalı yani kendi yuvası berbat durumda ama kıskançlıktan onu bile belli etmiyor sizlere hala iyi insan muamrlrsi yapıyor yazık cidden acıdım
Eltiler hep kıskançlığından yapıyorlar hayatına karışmasına seni uzmesine izin vermiyeceksin sonra kendilerini bi halt sanıyorlar

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle gitmiyorum istediğini de desinler arkamdan zaten yuzume diyemezlerde valla kızı hamile oldu 6 aylık evliydi eltim 6 aylık evliyken kiziyla hamileydi ve öncesi hocalara felan gitmislerdi olsun diye kaynanam diyor kızımın ne acelesi vardi 6 aylık hamile eltime diyor keşke senin olsaydi gorumcemin öğrenmesi ve düşük yapması bir oldu
Allahım yaaa nasıl düşüncesiz geri kafalı insanlar var o kaynanın büyülemiş qaliba gözü ondan başkasını görmüyor kendi evladı hakkında gör ne düşünüb söylüyor 🤦😏

Tüm sayfalar yüklendi.