Sorum var Emziren hamileler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamileanne tarafından oluşturulan Emziren hamileler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emziren hamileler
Konbuyu başlatan Hamileanne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Hamileanne

Kayıtlı Üye
rank
15 aylık kızım var iki aylık hamileyim emsirmeyi nasıl sonlandırabilirim memeye çok düşkün sadece memede uyuyor

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
15 aylık kızım var iki aylık hamileyim emsirmeyi nasıl sonlandırabilirim memeye çok düşkün sadece memede uyuyor
Ay daha küçük değil mi ya
Benim yengem göğüslerine acı biber sürmüştü kızı bi kaç kere istedi her istediği zaman sürüp geliyordu sonra ağlıyordu bırakıyordu oyle oyle unuttu artık
Oğlu içinde kırmızı boya dökmüştü bağırıp kaçtmıştı ama o travma kalır yani

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende senin gibi kalmıştım oğluma ben bibeeona başlayarak bıraktırmıştım doğduğundan beri asla bibeeon almış bir çocuk değildi ama 3 hafta gibi bir sürede ağlama sızlama olmadan memeyi bıraktırmıştım . 2.5 yaşında da biberonu kendisi bıraktı. Eğer mama vereceğim diyorsan biberona alıştır canım . Yada diğer türlü desteksiz uyutmaya çalış biraz uzun sürebilir ama sonuç alırsın

Tüm sayfalar yüklendi.