Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay daha küçük değil mi ya
Benim yengem göğüslerine acı biber sürmüştü kızı bi kaç kere istedi her istediği zaman sürüp geliyordu sonra ağlıyordu bırakıyordu oyle oyle unuttu artık
Oğlu içinde kırmızı boya dökmüştü bağırıp kaçtmıştı ama o travma kalır yani
Bende senin gibi kalmıştım oğluma ben bibeeona başlayarak bıraktırmıştım doğduğundan beri asla bibeeon almış bir çocuk değildi ama 3 hafta gibi bir sürede ağlama sızlama olmadan memeyi bıraktırmıştım . 2.5 yaşında da biberonu kendisi bıraktı. Eğer mama vereceğim diyorsan biberona alıştır canım . Yada diğer türlü desteksiz uyutmaya çalış biraz uzun sürebilir ama sonuç alırsın
Bende senin gibi kalmıştım oğluma ben bibeeona başlayarak bıraktırmıştım doğduğundan beri asla bibeeon almış bir çocuk değildi ama 3 hafta gibi bir sürede ağlama sızlama olmadan memeyi bıraktırmıştım . 2.5 yaşında da biberonu kendisi bıraktı. Eğer mama vereceğim diyorsan biberona alıştır canım . Yada diğer türlü desteksiz uyutmaya çalış biraz uzun sürebilir ama sonuç alırsın
Ay daha küçük değil mi ya
Benim yengem göğüslerine acı biber sürmüştü kızı bi kaç kere istedi her istediği zaman sürüp geliyordu sonra ağlıyordu bırakıyordu oyle oyle unuttu artık
Oğlu içinde kırmızı boya dökmüştü bağırıp kaçtmıştı ama o travma kalır yani
O zaman sana kendi yaptığım gibi anlatayım belki iiine yarar benim oğlumda biberonu tutmuyordu asla . Bu süreç 3 hafta sürdü ama sonunda alıştı . İlk hafta emzirdim ben uyurken göğüsün ağzında iken daldıktan sonra göğüs ucumun kenarından biberonu ağzına ittim ve ikisini beraber emmesini sağladım . “1 hafta böyle yaptım”
2. Haftada ise emzirmeye başladım uyku ile uyanıklık arasında tam dalmasan göğüsümü çekmeden biberonu verdim ve ona hissettirmeden göğüs ucumu çektim eğer emmeyi bırakırsa yine aynı döngüde ilk göğüsümü verip sonra biberonu verip yavaşça göğüs ucumu çeliyordum . Bu hafta da böyle devam etti
3. Haftada artık komple artık hadi gel mamamızı içelim diyerek biberonu verdim göğüsümü asla ağzına sürmedim istediği aralıkta bir kere verip çekip biberonu verdim 3 haftada biz biberona alıştık . 2,5 yaşında ise biberonu bıraksın siye artık 120mm 6 kaşık mama koyuyorsam yavaş yavaş 5 ,4 , 3 düşürdüm kaşık sayısını ve 3 e düşürdükte sonra artık geceleri uyumadan önce biberon istemeyi bıraktı ve ben evde ki bütün biberonları atttım . Aralıklarla istese dahi artık biberonun olmadığını ve böyle uyumamız gerektiğini anlattım şükür 1 yıldır bibwron kıllanmıyor. Umarım şeninde işine yarar . Ben travma olmasın diye bu şekil bıraktırdım