En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,022 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yıllardır bu tatlı dili kullandım ama

Benimki çıngırak li
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnsanlara aldığı yerden davranicin iyilikten anlayan yok ben artık laf sokuyomm haklıyım önüme geleni daha çok seviliyor😜
Canım benim dediğim tatlı dille laf sokacaksın biseyi hır gürle söylersen bu sefer eşinle kötü oluyosun ne gerek var benim taktigimde bu 😏

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dedim zaten aradım şimdi ben misafir kabul etmiyorum kusura bakma ben misafir istemiyorum korona kalksın sonra dedim sustu

Umrum degil dogurdum annemden başka kimse bakmadı bana bir tas su vermedi şimdide gelim diyor eşime dedim o gelirse beni unut haberin olsun

Umrum degil dogurdum annemden başka kimse bakmadı bana bir tas su vermedi şimdide gelim diyor eşime dedim o gelirse beni unut haberin olsun
İyi yapmışsın canim. Anladı mı peki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla cinnet geçirmeyin bana dedim vala biçerim hepinizi bacına seni rezil ederim dedim eşim korktu
İyi yapmışsın abla valla kusura bakmasınlar da evlatlarımızdan daha önemli kimse yok şu dunyada rabbim tırnaklarına taş degdirmesin 🤲🏻 o görümcen de düşünceli olsun biraz can söz konusu

Sybm

Guest
rank
İyi yapmışsın abla valla kusura bakmasınlar da evlatlarımızdan daha önemli kimse yok şu dunyada rabbim tırnaklarına taş degdirmesin 🤲🏻 o görümcen de düşünceli olsun biraz can söz konusu
Cnm sana şöyle deyim oglu 18 yaşında bir çocugu tek var gelip hastanede bana bakmadı bile annem zavallı ankaraya bilmiyor hastaneyi bilmiyor zavallım kaldı yanımda kızımı işitme testine benle annem götürdük ameliyatlı halimde bu böyle bir kadın

Ödü patladı biliyorsun daha konuşmuyorum eşimle dedim derim kardeşin pis şeyler izliyor seni rezil ederim

Ödü patladı biliyorsun daha konuşmuyorum eşimle dedim derim kardeşin pis şeyler izliyor seni rezil ederim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm sana şöyle deyim oglu 18 yaşında bir çocugu tek var gelip hastanede bana bakmadı bile annem zavallı ankaraya bilmiyor hastaneyi bilmiyor zavallım kaldı yanımda kızımı işitme testine benle annem götürdük ameliyatlı halimde bu böyle bir kadın

Allah razı olsun annenden abla rabbim onları da başımızdan eksik etmesin 🤲🏻banada şuan anniskom bakıyor bebek gibi valla mis 😍
Bazılari da işte hiç bir işe yaramaz etmez söz konusu böyle kötü şeyler olunca burnunda biter insanın 🤦🏻‍♀️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bu Doğumda söz verip gelicem deyip gelmeyen görümcen degil mi neye geliyor acaba hastalığını bulaştırmaya mı herşey bi yana cnm hastalık var küçük emzikli bebeğin var anlayışlı olan gelmez zaten eşin söyleşin gelmesin

Sybm

Guest
rank
Bu Doğumda söz verip gelicem deyip gelmeyen görümcen degil mi neye geliyor acaba hastalığını bulaştırmaya mı herşey bi yana cnm hastalık var küçük emzikli bebeğin var anlayışlı olan gelmez zaten eşin söyleşin gelmesin
Zaten bir görümcem tek var caney oda beni mahvettiler

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kafayi yicem ya bekleyememiş mi koronanin gecmesini acelesi neymis onu anlamadim😤
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar