En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,094 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ona dedim bacın gelirse derim kardeşin pis şeyler izliyor rezil olursun dedim korktu😂😂😂
İyi yapmışsın valla madem korkuyorsun neden yapiyorsun derler adama ama iyi olmuş bir daha yapmaz hem senin de gözünün kara olduğunu anlamıştır o o yüzden riske atacağını sanmam 😁

Sybm

Guest
rank
İyi yapmışsın valla madem korkuyorsun neden yapiyorsun derler adama ama iyi olmuş bir daha yapmaz hem senin de gözünün kara olduğunu anlamıştır o o yüzden riske atacağını sanmam 😁
O benim gavur inadımı bilir o elimde koz var yaşasın sefer oguları 😂😂😂

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Canım valla bile bile de gelmesin ya sen direk aç konuş gelme de

Tüm sayfalar yüklendi.