En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,112 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bu nasıl Bi düşüncesizlik böyle ya. 2 tane çocugun var bide. Ben olsam asla kabul etmezdim oglu covitli bide. Eşinin müdahale, etmesi gerekiyor. Saglıklailgili Bi konu kusurabakmasınlar bunda alıncak Bi durum yok. Benim görümcem saglıkçı şuan çogu kişi taşıyıcı diyor. Belirti olmayan kişilerde bile covit çıkıyormuş. Eşine de çok şaşırdım. Bidaha Bi konuş bence eşinle saglık konusu sonuç olarak 2tane çocugun var.

Sybm

Guest
rank
Bu nasıl Bi düşüncesizlik böyle ya. 2 tane çocugun var bide. Ben olsam asla kabul etmezdim oglu covitli bide. Eşinin müdahale, etmesi gerekiyor. Saglıklailgili Bi konu kusurabakmasınlar bunda alıncak Bi durum yok. Benim görümcem saglıkçı şuan çogu kişi taşıyıcı diyor. Belirti olmayan kişilerde bile covit çıkıyormuş. Eşine de çok şaşırdım. Bidaha Bi konuş bence eşinle saglık konusu sonuç olarak 2tane çocugun var.
Eşim dedi gelmezler heral kuzum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bora'm nasıl kuzum gaz sıkıntısı hala devam ediyor mu
Ara ara giriyor çıkıyor teyzesi ama varya benimki cok memeci ya emzik almiyor alinca sinirleniyor surekli memede emiyor emmesi bitince kafasini mememe dayiyor oyle uyumak istyor cok yorucu oluyor ama.cok da hosuma gidiyor ya😍😍🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah hediyeleri altın
Pazar gun gelecek olanlar kaynatamgil sanirim altin takacak kuzum bakalm 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ara ara giriyor çıkıyor teyzesi ama varya benimki cok memeci ya emzik almiyor alinca sinirleniyor surekli memede emiyor emmesi bitince kafasini mememe dayiyor oyle uyumak istyor cok yorucu oluyor ama.cok da hosuma gidiyor ya😍😍🤗

Pazar gun gelecek olanlar kaynatamgil sanirim altin takacak kuzum bakalm 🤭
Yaa anne sen beni neden kandırıp içinden hiç bir şey gelmeyen şeyi ağzıma veriyorsun diyordur minik paşa 😂😂 teyzesi onu yesin 😍 op kuzum benim yerime ♥️

Keremin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş

Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş
Hastayım de 😂😂😂

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Gün geçmiyor ki bu grupta bi kayınvalide görümce krizi yasanmasin😂
Allah yardımcın olsun🤲

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğuma yakın aynı böyle yapacam pcr testini gösteren gelsin eve diye diğer türlü kimseyi kabul etmiyorum 🤭 eşime dedim her yerden paylaşırız çocuk görmeye gelen pcr testini ilk atsın öyle gelsin diye bakalım ne olacak
O mikron varyantı pcr testlerle cıkmıyo canım bilgin olsun. Kan ve ayrıntılı ciğerde cıkıyo. E millette senin için bu testleri yaptırmayacagına göre gelmesin kimse daha ii bence 🤣 millet düşünecek şimdi sen test isteyince sanki kraliçe 10.elizabetimi görmeye gidioz die 🤣🤣🤣🤣🤣

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Direk kendini ara gelme de canısı

Tüm sayfalar yüklendi.