En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,112 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Annenlere gitme imkanın varsa al çocuklarını git gelsin boş eve otursun anlamıyorum bu milleti ben grip bile olsam gitmem iki çocuklu eve bunlar korona var resmen bulaştırmaya geliyor

Sybm

Guest
rank
Annenlere gitme imkanın varsa al çocuklarını git gelsin boş eve otursun anlamıyorum bu milleti ben grip bile olsam gitmem iki çocuklu eve bunlar korona var resmen bulaştırmaya geliyor
Gelecekmiş mecbur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Direk kendini ara gelme de canısı
Yüzüme kapattı

Direk kendini ara gelme de canısı
Yüzüme kapattı

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Gelecekmiş mecbur

Yüzüme kapattı

Yüzüme kapattı
Ay ne arsız kadın bu ya insanda yüz olur tobe tobe

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Madem laf anlamıyor düşüncesiz geleceği zmn al çocuklarını bi yerlere git cnm.bile bile lades yapılır mı.hastalık kolay bişey mi.Bu kadar da geri kafalı olunmaz.o iki aylık bebeğe de mi acımıyor,düşünmüyorlar .ben olsam kapıyı dahi açmam iyileşip gelsinler.kimsenin çocugu ucuz değil.kpcamda bişey derse gitsin bacısında kalsın😡

Sybm

Guest
rank
Madem laf anlamıyor düşüncesiz geleceği zmn al çocuklarını bi yerlere git cnm.bile bile lades yapılır mı.hastalık kolay bişey mi.Bu kadar da geri kafalı olunmaz.o iki aylık bebeğe de mi acımıyor,düşünmüyorlar .ben olsam kapıyı dahi açmam iyileşip gelsinler.kimsenin çocugu ucuz değil.kpcamda bişey derse gitsin bacısında kalsın😡
Ah kuzum adam diyor gelme yok anneme gelip sonra gelecem dşyor

Tüm sayfalar yüklendi.