Sorum var Erik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeyimin annesi tarafından oluşturulan Erik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,158 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erik
Konbuyu başlatan Bebeyimin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evet
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oyle yapicam onun yaninda sorucam doktora
Bence de kuzum bir daha ki kontrolüne götür doktora De ki hocam de Kayınvalidem böyle böyle erigin zararlı olduğunu düşünüyor de aydınlatır mısınız de bir bakalım bir dinlesin🤭

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kaynanamdan🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaynanam erik falan sakin yeme diyor kotu birşey
Bana da aynısını komşu dedi eşim orycta burdaydi karadut almıştı komşular sakın sakın yeme bebeğin her yerinde kara leke olur dediler bnde canım çekti biraz yedim bir şey olmdi 😂 ne garipler

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bana da aynısını komşu dedi eşim orycta burdaydi karadut almıştı komşular sakın sakın yeme bebeğin her yerinde kara leke olur dediler bnde canım çekti biraz yedim bir şey olmdi 😂 ne garipler
Yok ha Öyle şey mi olur da ben de ben de çok şey yedim ya Hiçbir şey olmadı mesela ne bileyim Gül Koklama falan diyorlar ama Oğlum okuldan gelirken koparmış hamileyken geçen sene ben koklamıştım Ama hiçbir şey olmadı ya biraz Bunlar batıl inanç Eski kafa

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Erik konusnu gördükçe canım çekiyor Alaçam yine 🤣🤣🤣
Ben kaç gündür yiyorum hülyam dün sitemizdeki ağaçlarda de çağla vardı topladım yedim eşim akşam eve geldi diyor eriklerini yememişsin dedim ki kıyamıyorum yemeye bitmesin diyor ye ye doya doya bitsin sana alirim yine 🤭

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ya canım şifa olsun ye bolca bende öyle yapıyorum aşkım ya🤩🤩🤩🥰
Valla hülyamm gelip gidip yiyorum dun akşam çilekli erik götürdüm eşim erik yedi Bir tane tip tip baktım ondan sonra diyor ki ben sadece tadına bakmak için yedim Ben zaten sevmiyorum erik Ben de dedim ki bence dünyanın en güzel meyvesi tartışmasız erik yani erik sevdamı anlatamam sana aşığım resmen eriğe günlerce yesem bıkmam

Tüm sayfalar yüklendi.