Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla hülyamm gelip gidip yiyorum dun akşam çilekli erik götürdüm eşim erik yedi Bir tane tip tip baktım ondan sonra diyor ki ben sadece tadına bakmak için yedim Ben zaten sevmiyorum erik Ben de dedim ki bence dünyanın en güzel meyvesi tartışmasız erik yani erik sevdamı anlatamam sana aşığım resmen eriğe günlerce yesem bıkmam
Aynen kız millet değişik vAlla ama bak kız kardeşim hamileyken ciğer yedi elini bir yere sürerseniz doğum lekesi olur dediler o da ciğer yerken eli ciğerliyken diz kapağına sürmüştü yeğenim doğdu kardeşimin elini sürttüğü yerde aynısı yeğenimin orasında doğum lekesi var
Aynen kız millet değişik vAlla ama bak kız kardeşim hamileyken ciğer yedi elini bir yere sürerseniz doğum lekesi olur dediler o da ciğer yerken eli ciğerliyken diz kapağına sürmüştü yeğenim doğdu kardeşimin elini sürttüğü yerde aynısı yeğenimin orasında doğum lekesi var
Allah Allah çok şaşırdım yaa benimde sağ ayak bileğimde var kocaman yeşil annem benimle hamileyken ızgara canı çekmiş yememiş hatta yan komşusu yapmış kokusunu almış annemde tavuğunu vermiş demiş banada yap kadın bir parça ekmeğe azıcık balık koymuş tavgunuda değil ha anneme vermiş annemde o zaman birşey dememiş işte gece Sabaha kadar uyumadim disardan çit ses gelince diyormuş belki kadın ona getirecek ızgara doya doya yiyemedim dedi ama kadın getirmemiş annemde diyor sende o yüzden o leke var ben doğduktan 3 gün sonra kadın ölmüş hatta ....aynı görsen varya Duman gibi inanamazsin ben öyle şeylere inanıyorum valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah Allah çok şaşırdım yaa benimde sağ ayak bileğimde var kocaman yeşil annem benimle hamileyken ızgara canı çekmiş yememiş hatta yan komşusu yapmış kokusunu almış annemde tavuğunu vermiş demiş banada yap kadın bir parça ekmeğe azıcık balık koymuş tavgunuda değil ha anneme vermiş annemde o zaman birşey dememiş işte gece Sabaha kadar uyumadim disardan çit ses gelince diyormuş belki kadın ona getirecek ızgara doya doya yiyemedim dedi ama kadın getirmemiş annemde diyor sende o yüzden o leke var ben doğduktan 3 gün sonra kadın ölmüş hatta ....aynı görsen varya Duman gibi inanamazsin ben öyle şeylere inanıyorum valla
Ya evet doğru öyle şeyler var
Ya evet doğru öyle şeyler var
Ya yazık ya halbuki verse cennetlikti ha hemde ayıp etmiş bana birisi verse seve seve yaparım vermese bile gider alır yapar verrm üzüldüm ama canım benim bak sende de leke olmuş üzüldüm gerçekten evet doğru öyle şeyler gerçekten ya inanıyorum bazıları saçma geliyor bazıları da çıkıyor vAlla yazık nasıl canı çektiyse bir de hamile ama canı çok çekmiştir şimdi de versen yemez yüzüne bakmaz belki de