Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız?

• Konbuyu başlatan Beyaze
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyaze tarafından oluşturulan Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,339 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız?
Konbuyu başlatan Beyaze
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cccc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebege hamile kalmak için neler yapılabilir
Saçma sapan sorular sormayın.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben hamileyken 40 günlük olmadan hocaya gidip bi duası varmıs onu okuyotuyorsun erkek oluyormus die duydum. burda bi çok kişi yaptırdı böle. Ama tabi allah dilerse olur hersey o ne verirse kabul edin bi sürü cocugu olmayanlar var kız erkek farketmez yeterki saglıklı olsun. Rabbim dilediğini hatırla verir insallah
Allah öyle insanlara akıl fikir versin ya. Ne insanlar var. Onu sadece Allah bilir. hocadan falan böyle seyler umanlara Allah hidayet versin

Canım ben hamileyken 40 günlük olmadan hocaya gidip bi duası varmıs onu okuyotuyorsun erkek oluyormus die duydum. burda bi çok kişi yaptırdı böle. Ama tabi allah dilerse olur hersey o ne verirse kabul edin bi sürü cocugu olmayanlar var kız erkek farketmez yeterki saglıklı olsun. Rabbim dilediğini hatırla verir insallah
Allah öyle insanlara akıl fikir versin ya. Ne insanlar var. Onu sadece Allah bilir. hocadan falan böyle seyler umanlara Allah hidayet versin

M

Mutlu anne 5

Guest
Şöyle yapıyorsun cnm (İste gelsin) diye uygulama var internetten onu arayıp sipariş veriyorsun ben erkek bebek istiyorum diye. Anında getirirler sana hemde market fiyatıyla geliyor. Tövbe estağfurullah soruya bak Allah ım gülüyim mi yoksa böyle cahil insanlarımız var diye üzüleyim mi bilemedim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah a dua edilir canım rabbim veriyor kız erkek Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, X kromozomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse kız bebek olur. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyeti, galip gelen spermin X ya da Y kromozomu taşımasına bağlıdır.

Hiç birşey yapmadım 3.oğlum geliyor öyle birşey olsaydı bende 2.yi kız yapar bitirirdim o işi😀 Rabbim nederse o olur sağlıklı hayırlı olsunlar da gerisi hic önemli değil.

Saçma sapan sorular sormayın.

Amin amin o ne saçma şey ya zaten ana rahmine düşünce cinsiyeti belirleniyo duayla değişçek iş mi o

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...