Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkek bebek olup ta hangi hafta doğum yaptınız kızlar
Aynı ben teyzesi burnu ve kulaklar ben nerxeyse hiç kulağı ve burnu olmayacakmış ben siyah saçlıyım eşim sarı saçları da bana çekmiş resmen ikizimi doğurdum tabi ileriye doğru yüz hatları değişmezse
Aynı ben teyzesi burnu ve kulaklar ben nerxeyse hiç kulağı ve burnu olmayacakmış ben siyah saçlıyım eşim sarı saçları da bana çekmiş resmen ikizimi doğurdum tabi ileriye doğru yüz hatları değişmezse
Maksat muhabbet çünkü hiç iyi değilim bugün halim yok tansiyon şeker cok oynuyor bugün neşeli olursam belki halsizliğim unuturum ya ne bilim
Sanki varya damarlarımı cekiyorlar kollarımın
Bebişte baskı yapıyor
37+6 canım 1 hafta ara ile yarım çay bardağı kadar suyum geldi en son hastaneye gittim gidiş p gidiş normal doğum serüveni ile başlayan doğum hikayem enfeksiyon artışı yüzünden sezeryam ile son buldu yakışıklı oğlum doğdu
Maksat muhabbet çünkü hiç iyi değilim bugün halim yok tansiyon şeker cok oynuyor bugün neşeli olursam belki halsizliğim unuturum ya ne bilim
Bebişte baskı yapıyor
Bebişte baskı yapıyor
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr