Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,172 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek ile kızın dogum haftası aynı mi
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elvan 72

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bnm ilk kızım 38.4 doğmuştu şimdi de 33.2hhatalik hamileyim oğlum olacak rabbimin izniyle cevremdekiler erkek daha geç doğar diyorlar bnde çok sabırsızlanıyorum bide çok ağrım var dayanamıyorum bazen sizce öyle bişey varmı kızım normal doğumla oldu

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bnm ilk kızım 38.4 doğmuştu şimdi de 33.2hhatalik hamileyim oğlum olacak rabbimin izniyle cevremdekiler erkek daha geç doğar diyorlar bnde çok sabırsızlanıyorum bide çok ağrım var dayanamıyorum bazen sizce öyle bişey varmı kızım normal doğumla oldu
Bende tam tersi erkek daha erken dogar diye duymuştum canım 🤭

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzenimin karısıyla aynı ay hamile kaldik onunda benimde erkekti onunki 41 haftada artık doğum başlamadığı için sezeryanla aldılar benimde 36 haftada iç kanama geçirdim diye aldılar eltim kıza hamileydi 40 haftada açılması biraz vardı suni sancı verdiler 6 saat sancı çekti bebek sıkıntıya girmiş kaka yapmış oda sezeryanla doğurdu bunlar bebeğin ne zaman nasıl geleceğine bağlı bende normal doğurmak isterdim ama benim oğlan sabirsizdi şimdi bakalım kızım 38 haftayı beklermi 🥰

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bnm ilk kızım 38.4 doğmuştu şimdi de 33.2hhatalik hamileyim oğlum olacak rabbimin izniyle cevremdekiler erkek daha geç doğar diyorlar bnde çok sabırsızlanıyorum bide çok ağrım var dayanamıyorum bazen sizce öyle bişey varmı kı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm ben 2 oğlan çocuk doğurdum 3. Yolla Allahin izniyle ilk hamile kaldığım günden dogurana kadar hep sancim vardı birini mecburi acil suyu bitti diye 38 haftada açılma olmadan suni sancıyla doğum oldu biride 41 haftada oldu gene şunu sanci

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Desenize hepsi hurafe. Bnde çok sabırsızlanıyorum biran önce doğurmak istyrm insllh 38 de doğar 40 41 çekmez ya 🤲

Cnm ben 2 oğlan çocuk doğurdum 3. Yolla Allahin izniyle ilk hamile kaldığım günden dogurana kadar hep sancim vardı birini mecburi acil suyu bitti diye 38 haftada açılma olmadan suni sancıyla doğum oldu biride 41 haftada oldu gene şunu sanci
Raabbim sağlıklı bı şekilde büyütmeyi nasip etsin cnm🤲🥰

Raabbim sağlıklı bı şekilde büyütmeyi nasip etsin cnm🤲🥰
Kuzenimin karısıyla aynı ay hamile kaldik onunda benimde erkekti onunki 41 haftada artık doğum başlamadığı için sezeryanla aldılar benimde 36 haftada iç kanama geçirdim diye aldılar eltim kıza hamileydi 40 haftada açılması biraz vardı suni sancı verdiler 6 saat sancı çekti bebek sıkıntıya girmiş kaka yapmış oda sezeryanla doğurdu bunlar bebeğin ne zaman nasıl geleceğine bağlı bende normal doğurmak isterdim ama benim oğlan sabirsizdi şimdi bakalım kızım 38 haftayı beklermi 🥰
Suan kaç haftalıksin cnm

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
İkiside 40 ile 41 haftada geldi erkeklerin bu kız bakalım ne olcak 🙈

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğe bağlı canım ne zaman gelmek isterse. Oğlum 38+3 doğdu. Hastane çatı muayenesi gittim doğum başlamış deyip yatış verdi. İkinci hamilelikte nasıl olucak bilmiyorum. 17 haftalık cinsiyet öğrenemedim hayırlısı bakalım. Tam gününü doldurup doğanda var. Erken gelende bebeğin tercihi. Hayırlısıyla doğsun inş canim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bebeğe bağlı canım ne zaman gelmek isterse. Oğlum 38+3 doğdu. Hastane çatı muayenesi gittim doğum başlamış deyip yatış verdi. İkinci hamilelikte nasıl olucak bilmiyorum. 17 haftalık cinsiyet öğrenemedim hayırlısı bakalım. Tam gününü doldurup doğanda var. Erken gelende bebeğin tercihi. Hayırlısıyla doğsun inş canim
Detayli ultrason dusunuyomusun canim

Tüm sayfalar yüklendi.